Neubor, s.l.
Castellano
English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
ELEMENTS PNEUMÀTICS TACO.
 
Disposem d’una amplia gamma de productes pneumàtics especials i que difereixen dels elements pneumàtics convencionals que avui dia es troben en el mercat. Els nostres productes estan pensats per aquelles aplicacions industrials on el treball i el seu ambient és sever i es necessiti d’elements d’alta precisió, fiabilitat i robustesa.
 
Elements pneumàtics Taco
   
El nostre programa és extens i cal destacar elements com electrovàlvules tipus 2/2, 2/3, 2/4, 3/4 i 3/5, electrovàlvules pilotades, electrovàlvules pel buit, electrovàlvules per a canvi d’alta a baixa pressió, vàlvules manuals de quatre connexions, filtres de grans dimensions, drenatges manuals, drenatges automàtics i pilotats, lubricadors, reductors de pressió i de cabal, vàlvules de escapament ràpid, antiretorns, vàlvules de despresurització, unitats d’expulsió per a generadors de buit, presostats, controls digitals de volum d’aire en tancs.

Cal destacar què els tamanys dels nostres elements, sent el més petit en 1/8 i en la gran majoria de productes disposem de vàlvules de fins a 1-1/2” i 2”.

   
La nostra marca en elements pneumàtics és Taco
c/ Pereda, 28 Pol. Ind. Monsolís 08930 Sant Adrià del Besòs (Spain) Tel. 00 34 93 4621300 Fax. 00 34 93 4622475 email: neubor@neubor.es