Neubor, s.l.
Castellano
English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
CONTROL PER PREMSES MECÀNIQUES.
 
Vàvules pneumàtiques de doble cos per premses.

Les vàlvules de seguretat de doble cos Taco estan dissenyades per a operar el fre i embragatge d’una premsa mecànica. Aquestes vàlvules són intrínsecament segures i per tant sota el supòsit de qualsevol part de la vàlvula no funcioni correctament tota la pressió de l’aire va des de la connexió d’entrada fins a la connexió d’escapament. Oferim dos models de vàlvules diferents:

Sèrie MVS. Aquest tipus de vàlvules funcionen amb el cabal d’aire en paral·lel i disposem de tres versions distintes: sense cap tipus de control del funcionament de la mateixa, un segon model amb control mitjançant finals de cursa o microruptors i per últim el model amb detectors de proximitat.

Sèrie 3500. Disposem d’aquest tipus de vàlvules en el seu funcionament per cabal en paral·lel o bé cabal creuat.

 
Vàlvules Pneumàtiques Taco de Doble cos Per Seguretat en Premses Mecàniques
   
   
Els tamanys de les rosques d’escapament en la sèrie MVS va des de Rc3/4” fins a Rc2”. Els tamanys de les rosques d’escapament en la sèrie 3500 va des de Rc3/4” fins a Rc1-1/4”. Disposem de diferents tipus de voltatges que van des de 110VAC 50Hz, 220VAC 50Hz i 24VDC.
Control per dipòsits pneumàtics.

Sistema pel control de la pressió en els dipòsits pneumàtics. El concepte consisteix en mantenir la pressió necessària en el dipòsit, si hi ha un excés de pressió s’activa la vàlvula per a deixar escapar l’aire comprimit fins a aconseguir l’ajust, en canvi si hi ha un defecte de pressió, s’obre una altra via de la mateixa vàlvula fins aconseguir aquella mateixa pressió d’ajust.

Sistema Taco pel control de pressions en tancs d'aire comprimit
Aquest sistema consta de tres parts: aparell de comandament H30 , transductor de pressió S12 que ha de muntar-se en el mateix dipòsit pneumàtic i la vàlvula pneumàtica d’accionament H18 o H1B. En el cas que la màquina disposi d’autòmat programable pot no muntar-se l’aparell electrònic i comandar el sistema a través dl PLC de màquina.
La nostra marca per sistemes de seguretat en premses mecàniques és Taco
c/ Pereda, 28 Pol. Ind. Monsolís 08930 Sant Adrià del Besòs (Spain) Tel. 00 34 93 4621300 Fax. 00 34 93 4622475 email: neubor@neubor.es