English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball
 

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
 
 
NOVETATS 2009. NOUS PRODUCTES, INSTAL·LACIONS I SISTEMES.
 
UNITAT PULVERITZACIÓ AIGUA/OLI PER A MÀQUINA EINA
Taco ha llançat en el mercat el sistema de pulverització aigua/oli model MW2. Aquesta nova tecnologia proporciona una nova solució a tot tipus de processos de mecanització como poden ser el tornejat, fresatge, rectificat, mandrinats, foradar o bé serrar. En aquests processos de mecanització s’ha comprovat que la lubricació de l’eina de tall mitjançant els diversos sistemes existents no han estat suficients, en el cas del sistema de pulverització d’oli o també coneguts com MQL s’aconsegueixen uns bons acabats superficials però l’exactitud no és la correcta degut a que l’eina de tall no s’està refrigerant bé, apart també s’ha de tenir en compte que degut a la temperatura que aquesta eina de tall agafa es creen boires i molta escòria al voltant del procés cosa que provoca un problema addicional de contaminació.
La unitat de pulverització aigua/oli model MW2 dona resposta a aquests problemes per que subministra una barreja d’aigua, que refrigera l’eina de tall i oli que lubrica la mateixa fent que l’acabat sigui òptim. Al refrigerar l’eina de tall amb aigua assegurem una exactitud en les toleràncies en el producte que s’està mecanitzant i a més amb oli la lubriquem i per tant assegurem una major durabilitat. Amb alt poder de refrigeració proporciona grans resultats en tot tipus de materials como poden ser els no fèrrics, com l’alumini i els fèrrics com pot ser el ferro i assegurem una generació de calor molt baixa. El lubricant s’injecta a la barreja d’aigua i oli en dos ratis diferents segons material a treballar per a preveure l’oxidació a més cal esmentar que l’aigua que s’utilitza és d’aixeta.

La unitat disposa de dos centraletes independents, una per l’aigua i l’altra per l’oli. Cadascuna incorpora una bomba ajustable, on la de l’oli es pot regular per proporciona entre 1 a 60 embolades al minut i cada gota és de 0,015cc i la de l’aigua s’ajusta entre 1 a 200 embolades al minut i la gota és de 0,1 cc. Depenent del material a treballar és necessari ajustar els ratis d’aigua/oli per aconseguir els millor resultats possibles. Existeixen diferents models de MW2, tensions elèctriques, targetes de comandament, nivells elèctrics i presostats.

Central Taco MW2
Aquesta unitat de pulverització aigua/oli model MW2 està orientada en els usuaris de màquina eina i/o representants de maquinària que vulguin donar un servei addicional als seus clients.
SISTEMA HIDRÀULIC PER A TANQUES EN POLIESPORTIUS
Per a la ciutat de Vic hem dissenyat i instal.lat un sistema oleohidràulic per l’elevació de varies tanques de la pista del nou poliesportiu municipal. Aquest dispositiu està pensat per a que en una única pista de joc es puguin realitzar diferents activitats professionals como poden ser basket, handbol, futbol sala o bé d’altres amateurs en les que es necessitin unes dimensions de camp inferiors o inclús adequar-les a categories inferiors com poden ser infantils, juvenils, etc.
Tanques Oleohidràuliques Poliesportiu
Tanques Oleohidràuliques Poliesportiu
 
El sistema està instal.lat en tot el perímetre de la pista, aquest perímetre és de 40 x 25 metres i compte amb 26 cilindres sincronitzats per l’aixecament de les tanques. A més en ambdues longituds de 40 metres, s’han separat en dues zones degut a que en algunes situacions únicament es necessita aixecar la meitat de la tanca. La central oleohidràulica i l’equip elèctric estan situats en una sala apart i el control de l’aixecament es fa mitjançant un comandament a distància sense cables. Si desitgen més informació al respecte no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.

En el departament d’oleohidràulica de Neubor es dissenyen tot tipus d’instal.lacions per a les més diverses aplicacions, a més sempre s’ofereix el muntatge del sistema i la posada en marxa si el client així ho desitja.

 
Tanques Oleohidràuliques Poliesportiu
           
c/ Pereda, 28 Pol. Ind. Monsolís 08930 Sant Adrià del Besòs (Spain) Tel. 00 34 93 4621300 Fax. 00 34 93 4622475 email: neubor@neubor.es