Neubor, s.l.
Castellano
English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball
 

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
Informació de l’empresa.
El lloc web de NEUBOR, S.L. és subministrat per NEUBOR, S.L. una companyia regulada segons les lleis d’Espanya. NEUBOR, S.L. està registrada en el Registre Mercantil de Barcelona , Tom 23.287, Foli 14, Fulla B-50.447 Inscripció 5ª

Direcció: c/ Pereda, 28 08930 Sant Adrià del Besòs, Spain
Tel: +93 4621300
Fax: +93 4622475

Aquesta Web pertany i és publicada per
NEUBOR, S.L.
c/ Pereda, 28
08930 SANT ADRIÀ DEL BESÒS
ESPANYA
CIF B58092966

Copyright.
El Copyright d’aquesta Web i el copyright de tota la informació, fotografies, vídeos, dibuixos i altres informacions que es mostren en ella pertanyen a NEUBOR, S.L. Tots els drets n’estan reservats. No es permet la reproducció, còpia, duplicitat, transferència, distribució, emmagatzematge, modificació, descàrrega, impressió o cap altra tipus d’acció de la informació, fotografies, vídeos, dibuixos o altres informacions que es mostren en aquesta web sensel el consentiment per escrit de NEUBOR, S.L. Tanmateix se’n permet la reproducció, emmagatzematge, impressió o descàrrega per a ús individual i no comercial, senese permís previ de NEUBOR, S.L. Sota cap circumstància cap informació, fotografies, vídeos o dibuixos es transferiran a tercers.

Marques i Patents.
La marca NEUBOR, el seu nom comercial i el logo corporatiu exposats en aquesta web són propietat de NEUBOR, S.L. Totes les marques, noms comercials i logos exposats estan registrades pels seus respectius propietaris.

Canvis.
NEUBOR, S.L. es reserva el dret de realitzar canvis en aquesta web en qualsevol moment i sense previ avís.