Castellano
English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball
 

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
 
 
NOVETATS 2006. NOUS PRODUCTES, INSTAL·LACIONS I SISTEMES.
 
BOMBES MANUALS ALEMITE TIPUS GT
Bomba Alemite tipus GT
Noves bombes manuals – dossificadores ALEMITE

340177-1- Bomba manual GT Vermella: Ideal per a líquids amb base d’oli.
340177-2- Bomba manual GT Blava: Ideal per a líquids amb base d’aigua.
340177-3- Bomba manual GT Verda: Ideal per a líquids agressius.

Aquestes bombes es fixen en bidons de 8 fins a 200 litres. Completament rentables amb un dossificador a distància opcional. Proporcionen menys de 0,7 Bar i proporcionen un cabal de fins a 17 litres per minut quan està completament pressuritzada.

Característiques del producte: Dossificador a distància opcional. Articles inclosos: Tub de sifó i juntes del bidó (3). Altres accessoris recomanats: 340178-1: Dossificador remot (inclou300 mil·límetres de tub PVC, brida de mànega ), 340179 Adaptador d’aire.
BOMBA HIDRÀULICA DE GREIX PER A BIDONS
Bomba hidràulica Alemite per bidons de greix
Bombes hidràuliques per bidó.

La nova sèrie de bombes 8600 d’Alemite ofereixen un alt rang de cabal de greix en un disseny compacte. Les característiques d’aquesta bomba és el seu perfil compacte i que degut a que s’alimenta de la línia hidràulica de la màquina no precisa de compressor d’aire. Això fa que la bomba sèrie 8600 sigui l’opció ideal per aquells sistemes de lubricació automàtica en equips mòbils on l’espai sigui limitat.

CARACTERÍSTIQUES:

Maniobra hidràulica amb una construcció robusta.
Perfil compacte.
Caiguda de pressió en quan el motor es para, d’aquesta manera s’evita un excés de lubricació.
Inclou reguladors de pressió i de cabal.
1 Any de garantia.

CONTROL DE NIVELLS DE TANCS I DIPÒSITS PER PRESSIÓ
El nou visualitzador i controlador de dipòsits de grans capacitats d’Alemite proveeix un control segur i fiable dels nivells dels tancs de grans dimensions. Aquest sistema està pensat per aquells fluids no inflamables i en base de petroli, olis sintètics i anticongelants. Els usuaris poden obtenir informació dels nivells de fluids en els tancs en temps real i des de els seus ordinadors, incloent-t’hi alarmes de baix nivell, evitant d’aquesta manera la manca de fluid en els lliuraments urgents.

El sistema pot controlar diversos treballs alhora. Opera utilitzant un controlador, el qual està connectat a una sèrie de sondes. Cada tanc te una sonda de pressió que envia informació a l’ordinador a través d’una connexió directa o d’un módem. El sistema envia una senyal d’alarma si el nivell és massa alt o baix. A més el sistema pot enviar informació al subministrador de fluids via módem.

El sistema pot controlar fins a 16 tancs per controlador i per estació i mostra una informació detallada dels nivells de cada dipòsit. Els tancs poden ésser controlats per diverses estacions utilitzant controladors addicionals. Aquest sistema disposa d’una protecció per contrasenya per a la seva seguretat i te un registre que permet enregistrar totes les seqüències de comunicacions en un disc dur.

  Controlador Alemite per a tancs d'oli
El sistema de control de grans dipòsits és ideal per a qualsevol client que vulgui controlar el nivell dels fluids de la seva planta, està pensat per empreses que disposin de flota de transports, fabricants de cotxes o bé garatges.
BOMBA MANUAL ALEMITE PER GREIX I OLI
 
Alemite ha estès la seva línia de bombes d’alta qualitat amb el llançament de la seva bomba manual de plàstic amb dipòsit. Aquesta bomba parteix de les sèries 7149 de bombes manuals amb dipòsit.

Aquesta nova bomba es significant doncs el seu dipòsit al ser de plàstic evita oxidacions i deformacions, etc. A més una altra característica que li proporciona aquest dipòsit de plàstic al nou model 7149-4P és què és molt més lleugera que les altres de la sèrie 7149 que venen fabricant-se amb dipòsits de metall, amb aquesta nova característica la bomba serà més descansada de transportar. La bomba es pot omplir amb 16 Kg. de greix o bé 19 litres d’oli.

Aquesta bomba resulta l’eina ideal per a fàbriques de tot tipus, garatges, estacions de lubricació o en aplicacions severes com poden ser la construcció o les mines.

  Bomba Alemite 7149-4P
VÀLVULA EVACUACIÓ 4 VIES
Vàlvula d'evacuació Alemite
 
Vàlvules d’evacuació de 4 vies.

Les vàlvules Alemite de 4 vies elimina la necessitat de múltiples vàlvules i s’utilitza per a la l’extracció i descàrrega d’olis usats, olis hidràulics, olis d’engranatges o de motor així com ATF. Aquestes vàlvules són ideals pel seu ús en camions de lubricació per a la construcció o la indústria minera però a més es poden utilitzar en carros de lubricació o bé en garatges.

BOMBES ALEMITE DE DIAFRAGMA
Alemite recentment ha augmentat la seva línia de bombes de diafragma amb dues noves bombes que poden ajudar en aquelles aplicacions que necessitin la transferència de fluids amb partícules considerables o bé d’un alt volum de transferència.

Degut a que les bombes de diafragma bombegen sòlids amb facilitat, ambdues bombes són ideals per la transferència de fluids amb suspensió, com llots o purins. De fet ambdues bombes poden treballar fins amb un 90% de sòlids, amb partícules de fins a 6 mm (8209) o de 18 mm (8210).

Les aplicacions inclouen el drenatge o transferència de llots en la mineria, drenatges acumulats de tot tipus de fluids com oli, aigua i d’altres. Amb un cabal de 580 litres per minut (model 8209) o de 870 litres per minut (model 8210), aquestes bombes ofereixen una gran solució per a la transferència d’alts volums per aplicacions com poden ser l’omplerta o buidada de tancs.

Els models 8209 i 8210 incorporen la mateixa vàlvula pneumàtica i estan construïdes amb els millors materials que ofereixen una gran duresa i durabilitat. Les bombes estan construïdes en alumini i els diafragmes de Buna així com les vàlvules, les boles són de tefló per a un òptim funcionament i durabilitat.

Bombes de diafragma Alemite
c/ Pereda, 28 Pol. Ind. Monsolís 08930 Sant Adrià del Besòs (Spain) Tel. 00 34 93 4621300 Fax. 00 34 93 4622475 email: neubor@neubor.es