Castellano
English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball
 

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
 
 
NOVETATS 2007. NOUS PRODUCTES, INSTAL·LACIONS I SISTEMES.
 
INSTAL·LACIÓ SISTEMA LUBRICACIÓ PONT MAREMAGNUM
Aquest sistema no ha estat muntat realment aquest any, però al estar força orgullosos d’ell, ens agrada mostrar-lo a la nostra plana web. Aquesta instal·lació està muntada en el pont del Maremagnum de la ciutat de Barcelona. La seva funció és lubricar tres bases localitzades ben a prop de l’aigua del mar cada cop que un vaixell deixa el port o bé hi ha d’entrar-hi quan retorna de mar endins.
Instal·lació Sistema Progressiu per dos punts de Lubricació
 
Amb el nostre sistema el personal de manteniment d’aquesta infrastructura ha minimitzat el consum de greix i com a resultat addicional la quantitat que hi queia al mar. En aquestes fotografies es veuen els últims dies de la instal·lació i es pot veure la quantitat de greix que en aquells temps hi havia. Avui dia amb el nostre Sistema de Lubricació Centralitzada la situació és ben diferent solament estem lubricant la quantitat justa i ben poca per a contaminar el nostra mar.
 
Motobomba de greix amb tres elements bombejants dintre de caixa de inox.
SISTEMA BOIRA D'OLI PER A PLANTA SIDERÚRGICA
Sistema lubricació Oil Mist per a planta siderúrgica.

Instal·lació d'un sistema de lubricació mitjançant el sistema Oil Mist per a lubricar les cadenes de la placa de refredament d’una planta siderúrgica. La instal·lació te una longitud de 80 metres amb un total de seixanta-sis cadenes. Cada cadena te una longitud de 15 metres i és lubrica en quatre punts, dos a cada banda.

Centraleta Oil Mist amb regulador de cabal i pressió
Instal·lació Oil Mist sota de la placa amb els pujants cap a les cadenes
La unitat Oil Mist utilitzada és regulable en el seu cabal de boira o Mist, a més disposa de nivell elèctric per a detectar quan s’acabat l’oli en el dipòsit i resistència elèctrica pel calentament de l’oli. L’Aparell electrònic de comandament està interconnectat amb la maniobra del moviment de la cadena de manera que únicament lubriquem si hi ha moviment de la mateixa.
La boira es genera en el cap o generador de boira per efecte venturi i es transportada a molt baixa pressió, al voltant de 0’5 Bar, per les conduccions principals i al final de la línia es transformada en fi spray d’oli pel racor de projecció, aquest racor anomenat reclassificador està orientat de manera especial per a projectar l’oli fins a la cadena i d’aquesta manera lubricar-la de manera constant però amb molt poca quantitat d’oli. Els racors reclassificadors són càlculats en funció a diferents variables com poden ser tamany de cadena, amplada, longitud, velocitat, càrregues, ambient de treball i el resultat final també ens indicarà la unitat d’oil mist a utilitzar. És important afegir la importància que te l’oli i la seva qualitat, sobretot en referència a viscositats, additius i tensions superficials. El sistema Oil Mist és dels millors sistemes que existeixen per a lubricar cadenes en instal·lacions de tamany mig i gran, doncs és molt senzill de muntatge, el consum d'oli és molt baix i a més com no hi ha parts mecàniques d’accionament fa que el seu manteniment sigui mínim.
Tubs i racors reclassificadors per pulverització d'oli sobre la cadena
INSTAL·LACIONS LUBRICACIÓ FÀBRICA D'ALFALS
Instal·lacions de sistemes de lubricació per a fàbrica d’alfals.

Estem portant a terme l’automatització de tots els punts de lubricació en les vuit plantes d’una mateixa cooperativa agrícola. Aquesta empresa es dedica a la compactació d’alfals i al gra del blat de moro. En aquest moment ja estem a la fase final de totes les instal·lacions.

Bomba pneumàtica amb panell de maniobra i distribuidor progressiu  
   
 
S’estan fent instal·lacions de lubricació per rodaments i cadenes. En funció de les dimensions de les màquines estem muntant sistema progressiu o bé línia doble, per la lubricació de les cadenes estem utilitzant centraletes amb pinzells per l’aplicació sobre la mateixa, En les fotos del costat es pot veure els sistemes progressius muntats en les granuladores, hem muntat bombes pneumàtiques sèrie H per a bidons de 50 Kg. en les tapes s’hi ha adaptat nivells elèctrics per a detectar automàticament quan s’ha acabat el greix en el bidó, els progressius porten detector elèctric de funcionament, tot el sistema està comandat a través del quadre elèctric de maniobra.
Bomba pneumàtica amb el panell amb inversor, quadre final de línia i quadre de maniobra
 
Sistema de lubricació per granuladores
La inversió de línia en el sistema de línia doble es porta a terme a través d’un inversor pneumàtic, es a dir a quan es rep la senyal dels presostats del quadre final de línia aquest pilota l’electrovàlvula del inversor. La descompressió de la línia es fa a través d’una canya postissa que porta la bomba i d’aquesta manera el possible retorn de greix va a parar dins del bidó.
Sistema de línia doble per molí extern
BASTIDOR BICOLUMNA PER BIDONS DE GREIX DE 25 I 50 KGS
Bomba pneumàtica amb bastidor per bidons de greix de 25 Kg.
 
Bastidor bicoluma per a bidons de greix de 25 Kg. A Neubor dissenyem aquests bastidors a mida en funció del bidó. En aquest cas es va tenir en compte el detall que el bidó era cònic. A més se li incorpora un microruptor que ens proporciona una senyal elèctrica per a indicar-nos que el bastidor és a baix i que per tant se’ns ha acabat el greix en el bidó. Aquests bastidors són molt útils per a treballar amb greixos de consistències altes com poden ser NLGI-3 o superiors o be per a canvis ràpids de bidó en aquelles aplicacions on no es pot tenir temps morts en la producció.

La manipulació és molt senzilla i es porta a terme a través de dues vàlvules manuals de 4 vies. A més es munten una unitat FRL per l’accionament dels cilindres d’elevació i una unitat FR per l’accionament de la bomba, en la bomba no se li posa un lubricador pneumàtic degut a què el motor pneumàtic de les nostres bombes ja ve lubricat amb greix i per tant es millor no introduir-li un oli.

 
SISTEMA LUBRICACIÓ BOXES PER FÀBRIQUES DE CERÀMICA
Sistema lubricació per a Box de les fàbriques de ceràmica.

Els box són mecanismes que carreguen i descarreguen automàticament les rajoles en les fàbriques de ceràmica, per a portar a terme aquest treball cada box disposa d’una sèrie de corrons transversals amb uns coixinets de bronze en ambdós extrems, que per efecte d’un mecanisme extern giren quan se’ls acciona, en total hi han 40 files i 34 columnes de cilindres en ambdos costats, això vol dir 2720 punts de lubricació cada box. Les plantes ceràmiques disposen de molts box doncs la seva producció és alta, cosa que fa que es tinguin que dedicar moltes hores al seu manteniment i entre les tasques de manteniment cal lubricar amb un oli especial aquests coixinets de bronze. Hem muntat un sistema de lubricació de línia simple per a porta a terme aquesta feina. Els dossificadors estan instal·lats en els braços d’accionament dels corrons i cada cop que es col·loquen en la seva posició disposem d’uns segons per a deixar anar unes gotes d’oli i lubricar els coixinets. Els dossificadors són accionats per una centraleta amb bomba pneumàtica doncs d’aquesta manera la dossificació és més ràpida.

Aquesta solució ha permès en el nostre client desvia el personal de manteniment a altres ocupacions i per tant s’ha optimitzat la rendibilitat del departament de manteniment.

Centraleta especial pneumàtica per sistema de línia simple
Dossificadors volumètrics muntats en el braç d'accionament
c/ Pereda, 28 Pol. Ind. Monsolís 08930 Sant Adrià del Besòs (Spain) Tel. 00 34 93 4621300 Fax. 00 34 93 4622475 email: neubor@neubor.es