English
Empresa
Productes
Lubricació
Hidràulica
Pneumàtica
Cilindres
Filtració
Control Premses
Sistemes
Accessoris
Novetats
Ofertes
Localització
Borsa de Treball
 

Sistemes de Lubricació Centralitzada, Oleohidràulica, Pneumàtica i Control

 
 
 
NOVETATS 2008. NOUS PRODUCTES, INSTAL·LACIONS I SISTEMES.
 
INSTAL·LACIÓ LUBRICACIÓ TUNELADORA
Sistema de lubricació per a la tuneladora d'El Prat en la línia 9 del metro de Barcelona. Se han instal·lat dos sistemes de lubricació progressius. El primer amb divuit punts de lubricació per a la lubricació de la taula de doveles i el segon amb tretze punts per a la lubricació de les juntes de l'articulació.
Ambdos sistemes funcionen de manera continuada mitjançant una motobomba Ok-Lube II amb targeta electrònica de comandament i deipòsit de 5 kgs. El dipòsit porta incorporat un plat seguidor i nivell elèctric, a més la trageta electrònica controla el cicle del distribuidor progressiu.
Lubricació centralitzada en tuneladora
 
 
Lubricació centralitzada en tuneladora
NOU PROGRAMA DE PNEUMÀTICA DE TACO CO.LTD.
Nou programa d'elements pneumàtics Taco.

La nostra representada Taco ha llençat al mercat recentment la seva nova gamma de productes pneumàtics. Des de els seus inicis Taco ha fabricat productes pneumàtics especials per a tot tipus d’indústries i sobretot orientats a les indústries pesades i fabricants de maquinària. Amb aquesta nova gamma pretenem incorporar-nos en tot el mercat de la pneumàtica i és per això que s’han llançat aquest nou producte de cilindres pneumàtics, electrovàlvules pneumàtiques d’1/8 i M5, així com tot tipus de racordatge i accessoris. Tots aquests productes estan fabricats amb la qualitat que sempre ha caracteritzat als productes Taco i amb els que ha reconegut un prestigi internacional.

 
Minicilindres pneumàtics des de Ø 6 fins a Ø 16 mm. Amb curses de simple efecte i doble efecte. Cilindres pneumàtics de tirants des de Ø 40 fins a Ø 300 mm. Cilindres pneumàtics compactes i cilindres pneumàtics en acer inoxidable. Posibilitat de la detecció de la cursa.

Electrovàlvules pneumàtiques sèrie 530. Electrovàlvules de corredera de 3 i 5 vies. Connexió elèctrica mitjançant cable instal•lat directament en la bobina o be mitjançant connector DIN. Muntatge en línia o en bloc manifold..

Racordatge pneumàtic d’endoll ràpid per a tubs des de 4 fins a 10 mm. Reguladors de cabal amb o sense by-pass.

 
   
Electrovàlvules pneumàtiques Taco
Cilindres pneumàtics Taco
 
Racordatge pneumàtic Taco
SISTEMA LUBRICACIÓ OIL MIST CARBONSHIELD

El principi del sistema de lubricació per boira d'oli va ser desenvolupat per un fabricant de rodaments l'any 1930. Aquest sistema va sorgir degut a que els sistemes de lubricació centralitzada de l'època no solucionaven els problemes de lubricació pels capçals d'alta velocitat i per tant no complien amb les expectatives.


La lubricació per boira és un sistema automàtic i centralitzat que proporciona de manera continuada oli net i fresc a tots els punts de lubricació. El seu camp d'aplicació és molt extens des de plantes siderúrgiques, cimenteres, fabricants de neumàtics, plantes químiques i petroquímiques, etc. Si desitja conèixer com el sistema Oil Mist o de lubricació per boira funciona, la nostre representació Alemite ha confeccionat un vídeo on s'expliquen els seus principis de funcionament, les seves diverses aplicacions i els seus avantatges respecte d'altres sistemes de lubricació. Per a qualsevol consulta tècnica quedem a la seva disposició. Si us plau faci click en l’enllaç de sota:

Sistemes de Lubricació Oil Mist.

Lubricació per Boira
c/ Pereda, 28 Pol. Ind. Monsolís 08930 Sant Adrià del Besòs (Spain) Tel. 00 34 93 4621300 Fax. 00 34 93 4622475 email: neubor@neubor.es